Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης

Ανακοινώσεις

Παράταση της λειτουργiας του eclass.pat.teiwest.gr
- Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 -

Σας ενημερώνω  οτι παρατάθηκε η λειτουργία του eclass στη διεύθυνση http://eclass.pat.teiwest.gr

Εισοδος στο Teams της Microsoft
- Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020 -

Βασική προϋπόθεση για να εισελθετε με τους ακαδημαϊκους λογαριασμους σας στο Microsoft Teams ειναι να πιστοποιηθείτε στη σελίδα https://delos365.grnet.gr με τους κωδικους σας

Το όνομα που θα χρησιμοποιήσετε στο ΔΗΛΟΣ365 πρέπει να έχει μορφή:

Οι φοιτητές του πρώην ΤΕΙ : user@teiwest.gr π.χ. 04652525@teiwest.gr  θα πρέπει να επιλέξουν Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (πρώην teiwest)

Οι πρωτοετεις φοιτητές : π.χ. ece19300@uop.gr  θα πρέπει να επιλέξουν Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Μετά την εγγραφή μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες Microsoft είτε μέσω ΔΗΛΟΣ365 είτε απευθείας από τους συνδέσμους που λαμβάνουν από τους καθηγητές.

Ενημέρωση προς τους χρήστες της Πλατφόρμας Openeclass του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα) που εντάχθηκαν στο Πανεπιστήμιο Πατρών
- Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020 -

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από την 1η Μαρτίου 2020 τα τμήματα :

  • ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (Πάτρα)
  • ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ (Πύργος)
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
  • ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
  • ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
  • ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
  • ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

θα χρησιμοποιούν την Πλατφόρμα Openeclass του Πανεπιστημίου Πατρών (https://eclass.upatras.gr/) για την δημιουργία Ηλεκτρονικών Μαθημάτων (τα παραπάνω τμήματα δεν θα είναι ορατά από όλους τους χρήστες από την Πλατφόρμα Openeclass του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα)https://eclass.pat.teiwest.gr/από την 1η Μαρτίου 2020).

Για προβολή των μαθημάτων στην Πλατφόρμα Openeclass του Πανεπιστημίου Πατρών επιλέξτε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους:

Σημαντικές Παρατηρήσεις

Οι φοιτητές/τριες των παραπάνω τμημάτων για την χρήση της Πλατφόρμας Openeclass του Πανεπιστημίου Πατρών απαιτείται ΜΟΝΟ την ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να κάνουν εγγραφή (Εδώ...) με τα στοιχεία UPnet ID του Πανεπιστημίου Πατρών που διαθέτουν. Προσοχή κατά την εγγραφή σας επιλέξτε την σωστή Κατηγορία (Προπτυχιακό/Μεταπτυχιακό) σύμφωνα με τα παραπάνω!!!

Το εκπαιδευτικό προσωπικό απαιτείται και αυτό να κάνει Αίτηση Εγγραφής Εκπαιδευτή/τριας (Εδώ...) με τα στοιχεία UPnet ID του Πανεπιστημίου Πατρών για την δημιουργία λογαριασμού στην Πλατφόρμα.

Εγγραφή πρωτοετών φοιτητών Παν. Πατρών
- Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2019 -

Οι πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρων γράφονται στο eclass.upatras.gr με τους κωδικους UPNET.